اخبار

انتخاب دکتر خزائی رئیس مرکز تحقیقات اختلالات خواب به عنوان نویسنده کتاب مرجع بین المللی روانپزشکی

پروفسور حبیب الله خزایی، روانپزشک و فوق تخصص طب خواب، و رئیس مرکز تحقیقات اختلالات خواب، به عنوان نویسنده کتاب مرجع بین المللی روان‌پزشکی کاپلان و سادوک انتخاب شده است. این کتاب که در سال ۲۰۲۴ به چاپ رسیده است، به عنوان یک منبع ارزشمند در حوزه روانپزشکی برای جامعه دانشگاهی در سراسر جهان منتشر شده است.

تبریک و تحسین ما به پروفسور حبیب الله خزایی به خاطر این دستاورد بزرگ و به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و جامعه دانشگاهی تقدیم می‌شود. این انتخاب نشان از تلاش و تلاش بی وقفه این استاد برجسته در زمینه روانپزشکی و طب خواب است.

برای اطلاعات بیشتر، به سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مراجعه فرمایید.
۲۸ فروردین ۱۴۰۳ ۰۸:۵۴