تقدیر از همکاران مرکز تحقیقات اختلالات خواب

در مراسمی که به مناسبت کسب رتبه اول مرکز اختلالات خواب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین مراکز تحقیقات بالینی کشوری برگزار گردید از همکاران، پژوهشگران و اعضای هیئت علمی مرکز با اهدای لوح تقدیر، قدرانی به عمل آمد.

در این مراسم دکتر خزایی ریاست مرکز در سخنانی کسب این رتبه را مدیون تلاش‌ها و پیگیری‌های همکاران دانست و افزود این افتخار بزرگی است که یک مرکز تحقیقاتی از کرمانشاه به عنوان برگزیده کشوری معرفی گردد. ایشان مرکز را تنها مرکز بالینی و تحقیقاتی حوزه اختلالات خواب در غرب کشور دانست و گفت این مرکز در بین مراکز تحقیقات خواب دنیا، یک مرکز شناخته شده است. وی افزود باید تلاش‌ها ادامه یابد تا به اهداف بلند مدت خود دست یابیم.

قابل ذکر است در این مراسم دکتر کرمی متین ریاست پژوهشکده سلامت، خانم دکتر حجتی تبار ریاست بیمارستان فارابی، دکتر داوری نژاد مدیر گروه روانپزشکی، دکتر فروغی مدیر گروه روانشناسی، دکتر سالاری عضو شورای پژوهشی مرکز، دکتر پورمتعبد عضو هیئت موسس مرکز، دکتر خدارحمی عضو شورای عالی مرکز و خانم دکتر رضایی معاون پژوهشی مرکز اختلالات خواب و ریاست دانشکده توانبخشی حضور داشتند.

در پایان مراسم با اهداء لوح سپاس از تلاش‌های پرسنل مرکز، پژوهشگران و اعضای هیئت علمی مرکز تقدیر به عمل آمد.